Totaalservice

Optimaliseer je rendement

SLIM P biedt een totaalservice aan om ervoor te zorgen dat jouw interne transportsystemen optimaal blijven functioneren. Al onze technici hebben de know-how en ervaring op gebied van transportsystemen en kunnen daarom het onderhoud en bijhorende diensten volgens de hoogste normen uitvoeren. 

Door te kiezen voor een betrouwbare ervaren partner die je productiesystemen optimaal onderhoudt, garandeer je extra veiligheid, verhoog je de productiviteit, minimaliseer je productiestilstanden en haal je het maximale uit je ROI.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Wat omvat onze totaalservice ?

Jouw productiesystemen in kaart brengen a.d.h.v. een audit alsook het vaststellen en indexeren van cruciale onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, geven de mogelijkheid om pro-actief te werken en tal van onderhoudswerken in te plannen en uit te voeren op een gepast tijdstip. Door standaard slijtage vroegtijdig aan te pakken, voorkom je onprettige situaties die leiden tot een productiestilstand en de daarbij horende hoge kosten van spoedinterventies, verlies in productie,…

De kosten voor een full-service contract zijn miniem in vergelijking met de mogelijke kosten die gepaard gaan met een onverwachtse stilstand.

Door het slim inplannen van onderhoudswerken, garandeert Slim P dat haar team van toptechnici beschikbaar is tijdens de vooropgestelde data.

Een SLIM P full-service contract ?

Ontdek de voordelen